Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…!! Όχι δεν είναι μαγικός καθρέφτης αλλά το επόμενο cool αντικέιμενο του σπιτιού μας!

Σχεδιασμένος από τον James Law, διαθέτει μία διαφανή επιφάνεια  interface, διαστάσεων 80 x 50 x 5 εκατοστά. Έχει ανθεκτικό γυαλί anti-fog ,  είναι αδιάβροχος, διαθέτει WiFi, καθώς και  στερεο-φωνικά ηχεία ισχύος 10 Watt!

Επιπλέον, ο κάτοχος αυτού του καθρέφτη μπορεί να λαμβάνει μηνύματα, να βλέπει και να διαχει- ρίζεται το ημερολόγιο του, να αποθηκεύει στοιχεί- α καθώς και να χειρίζεται άλλες εφαρμογές. Μά- λιστα ο  Cybertecture Mirror έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μια ζυγαριά.


Για τον καθρέφτη υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο αλλά μπορεί να ρυθμιστεί και μέσω ενός smart phone. Και πραγματικά, έτσι θα έπρεπε να γίνεται. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι ένα ακόμη  τηλεχειριστήριο...

Μάλλον αυτό είναι το μέλλον, έτσι δεν είναιΣηκωνόμαστε, πηγαίνουμε στον καθρέφτη, ελέγχουμε τα μηνύματά μας, τσεκάρουμε το πρόγραμμά μας και μπαίνουμε να κάνουμε ένα ντουζ. Στη συνέχεια, όταν θα βγούμε από το ντους και να ντυθούμε, μπορούμε να συνδεθούμε στο internet  και να κάνουμε καμιά δουλειά!


Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε αυτόν τον καθρέφτη θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού το κόστος του ξεπερνά τα 7.700 δολάρια ωστόσο η εταιρία πιστεύει πως μέσα σε τρία χρόνια θα έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια κομμάτια... 

2 σχόλια: