Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί...

η αφορμή...

Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι μας θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα, που να λεει στο τέλος, αφού ο παραλήπτης διαβάσει το περιεχόμενο:

Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί (χαρακτηριστική ατάκα στον αγαπημένο μας Αστυνόμο Σαΐνη !! )

Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω, να στείλω ένα μήνυμα και να το παίξω μυστήριο τυπάκι στους φίλους μου. :D ααα και να τρομάξω την αδερφή μου...

Για όσους ,λοιπόν,θέλουν να το κάνουν με τον εύκολο τρόπο είτε για πλάκα με τους φίλους σας, είτε στα σοβαρά για ένα πολύ σημαντικό σημείωμα στη δουλεία σας υπάρχει το site privnote.com το οποίο κάνει ακριβώς αυτή τη δουλεία, χωρίς καν να χρειάζεται κάποια εγγραφή στο site.

η λύση...

Απλά μπαίνουμε στο site και στη συνέχεια ακολουθούμε τα βήματα που υπάρχουν ήδη στο site.


Βήμα 1: Δημιουργούμε ένα μήνυμα, με την επίλογή Notify me when this note gets read εάν θέλουμε να ξέρουμε πότε διαβάστικε το μήνυμα.


Βήμα 2: Αντιγράψτε  το link που θα σας εμφανιστεί και στέιλτε το σε όποιον θέλετε να το διαβάσει.

Βήμα 3: Το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί αφού διαβαστεί.




Αν θέλετε , επειδή το link που θα εμφανιστεί έιναι αρκετά μεγάλο και όχι τόσο εμφανίσιμο, μπορείτε αν στείλετε το μήνυμα σαν link όπως στα παρακάτω παραδείγματα:




                              Με το hotmail















                     Με το gmail








και τι έμαθα...

Το να κάνεις νέο λογαριασμό e-mail για να τρομάξεις την αδερφή σου με απειλητικά μηνύματα... αξιζει!! :D Και φυσικά πως ψάχνοντας στο διαδίκτυο και ψαχουλεύοντας διάφορες online εφαρμογές, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα στο PC και γιατί όχι να φτίαξεις κάτι δικό σου που να διευκολύνει τους άλλους...

1 σχόλιο: